Cliëntportaal

Zorgcentrum St. Barbara werkt met een elektronisch cliëntdossier (ECD). Via het cliëntportaal van St. Barbara kunt u als cliënt en/of als cliëntvertegenwoordiger veilig toegang krijgen tot het persoonlijk elektronisch cliëntdossier.

In het cliëntportaal kunt u zorginhoudelijke doelen, het werkplan en rapportages terugvinden die door zorgmedewerkers geschreven zijn. Ook vindt u er nieuwsberichten van Zorgcentrum St. Barbara en kunt u de cliëntagenda inzien.

Om gebruik te kunnen maken van het cliëntportaal is altijd toestemming nodig van de cliënt of van de cliëntvertegenwoordiger. Nadat de toestemming is verwerkt door de administratie kan de gebruiker zelf een inlognaam en wachtwoord aanmaken via het registratieproces in het portaal. Hoe u dat precies moet doen kunt u lezen in de handleiding.

In Nederland werken verschillende zorginstellingen met een cliëntportaal. Gebruik onderstaande link om op het cliëntportaal te komen van Zorgcentrum St. Barbara.

Heeft u problemen met het registreren of bent u ingelogd en heeft u andere vragen of opmerkingen over het cliëntportaal, neem dan contact op met ons kantoor via e-mail info@zorgcentrumstbarbara.nl  of telefonisch via 0487- 571439.

Menu