Kwaliteit

Wanneer  u of uw naaste zorg, ondersteuning of hulp van Zorgcentrum St. Barbara ontvangt, dan is het fijn om te weten dat u kwaliteit kunt verwachten.

Maar wat is kwaliteit? Dat ervaart iedereen anders. Zorgcentrum St. Barbara streeft naar een hoge kwaliteit van zorg en wonen om bij te dragen aan een zinvol en prettig leven voor ouderen. Daarom vinden wij het belangrijk om naar úw ervaringen te luisteren en te kijken.

De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) en het kwaliteitskader verpleeghuiszorg verplichten zorginstellingen hun eigen kwaliteit te bewaken, te beheersen en te verbeteren. Wij monitoren doorlopend de kwaliteit van onze dienstverlening door deze met regelmaat te reflecteren, te verbeteren en te borgen.

Waarderingen uit Zorgkaart Nederland

Wij scoren een 8.8 bij Zorgkaart Nederland

Door uw ervaring met onze zorg te delen, helpt u ons om de zorg steeds beter af te kunnen stemmen op uw behoeften en wensen. Dit kunt u o.a. doen via Zorgkaart Nederland.

We zouden het op prijs stellen als u een waardering van uw ervaring met Zorgcentrum St. Barbara óf onze thuiszorg invult op Zorgkaart Nederland.

Wil je meer informatie?




    Menu