De missie van St. Barbara

We organiseren onze zorg kleinschalig, maar kwaliteit en professionaliteit van zorg hebben we hoog in ons vaandel staan. Voor Zorgcentrum St. Barbara resulteert deze missie in de 3 V’s: Vertrouwen, Verbinden en Vakbekwaam.

Verbinden
De missie die Zorgcentrum St. Barbara centraal stelt is die van een open zorgcentrum, een groot ‘bijna thuis’ in Dreumel dat heel veel verbindingen tot stand brengt.

Vertrouwen
De cliënt behoudt de eigen regie. Wij komen tegemoet aan de wensen en behoeften van de cliënt en stimuleren hem om veel zelf te blijven doen, uitgaande van zijn eigen mogelijkheden.

Vakbekwaam
Onze medewerkers werken vakkundig en professioneel, en hebben een open en lerende houding.

De zorgvisie van St. Barbara

De dagelijkse leefsfeer van onze cliënten staat centraal, afwisseling, nieuwe ervaringen, informele contacten met andere cliënten en gasten in het zorgcentrum. Onze cliënt, thuis en in het zorgcentrum, is de spil waar het zorgteam om draait. Elke dag een geluksmoment creëren is voor ons dé grote uitdaging.

De zorg wordt gegeven op de momenten die met de cliënten zijn afgesproken, zowel in het zorgcentrum als in de thuiszorg.

St. Barbara is het centrale zorgpunt voor Dreumel en de omliggende dorpskernen,

St. Barbara is ’the place to be’ voor zorg op maat!

Voor een uitgebreidere beschrijving van onze missie en visie verwijzen wij u naar de brochure van Zorgcentrum St. Barbara.

Menu