Maaltijdverzorging

Zorgcentrum St. Barbara kookt al vele jaren voor mensen die graag een gezonde, verantwoordelijke en lekkere maaltijd behoeven.

Tafeltje Dekje is dé maaltijdservice van Zorgcentrum St. Barbara.

U kunt 7 dagen per week gebruik maken van onze service, maar ook 1, 2 of 3 dagen is mogelijk. Elke dag is er een keuze mogelijk tussen menu A of menu B.

Voor mensen die niet in staat zijn om de maaltijd zelf op te halen, kunnen de maaltijden door onze maaltijdbezorgdienst thuis bezorgd worden. Onze bezorgdienst komt in de dorpen Dreumel, Wamel, Alphen en Maasbommel.

Tevens kunnen maaltijden ook om 12.00 uur (warm) opgehaald worden of ’s avonds tussen 17.00 – 18.00 uur, waarna u de maaltijd thuis kunt opwarmen. De kosten voor een complete maaltijd, bestaande uit een voor- en hoofdgerecht, zijn € 8,00. Alleen een hoofdgerecht kost € 7,00.

Naast Tafeltje Dekje is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de Open Eettafel. De Open Eettafel is voor geïnteresseerden die nog zelfstandig thuis wonen.

Iedere dinsdag kunt u samen met andere gasten dineren en genieten van een heerlijk menu in de recreatiezaal van Zorgcentrum St. Barbara. Vrijwilligers zorgen voor de gastvrijheid en de bediening.

Voor maar € 9,50 per persoon is er een 3 gangen menu inclusief 1 consumptie. U heeft hierbij de keuze uit 2 menu’s. U dient wel vooraf te reserveren.

Let op: M.i.v. 12 september vindt de Open Eettafel alleen op de dinsdagen plaats in ons zorgcentrum.

Als u meer informatie of advies wilt over de verschillende mogelijkheden voor een warme maaltijdvoorziening, dan kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur telefonisch contact opnemen met Zorgcentrum St. Barbara via 0487-571439

Menu