Leerlingen en stagiaires

Zie jij jezelf werken in de zorg of werk je al in de zorg en wil je een stapje verder komen? Zoek je een prettige en open werk- en leeromgeving met leuke collega’s?

Zorgcentrum St. Barbara is op zoek naar collega’s voor in de zorg en komt graag met je in contact.

Zorgcentrum St. Barbara, gelegen in de dorpskern van Dreumel is het aanspreekpunt voor zorg in Dreumel en omgeving. In ons zorgcentrum wonen 30 cliënten met verschillende zorgbehoeftes. Door onze jarenlange ervaring en kleinschaligheid leveren wij professionele zorg op maat!

In de functie van leerling verzorgende/verpleegkundige combineer je werken én leren. Bij ons word je breed opgeleid wat betekent dat je tijdens je opleiding op doelgroepen wordt ingezet met verschillende zorgbehoeftes, zodat je alle ins en outs van het vak leert. Samen met collega’s werk je in teamverband en maak jij elke dag het verschil voor onze bewoners in huis of in de thuiszorg.

Je kan elk moment van het jaar starten en de arbeidsvoorwaarden zijn conform cao VVT. Als BBL leerling krijg je een contract tussen de 22 – 28 uur per week in de praktijk en ga je één dag per week naar school. Zorgcentrum St. Barbara betaalt je salaris, het cursusgeld en je studieboeken.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden?

Bel met onze praktijkbegeleider via 0487-571439 of stuur je CV naar info@zorgcentrumstbarbara.nl onder vermelding van BBL.

Verzorgingshuiszorg

Wonen met intensieve begeleiding, verzorging en/of verpleging

Kleinschalig Wonen

Voor dementeren

Thuiszorg

Zelfstandig thuis blijven wonen met zorg van St. Barbara

Dagverzorging

Voor eenzame, kwetsbare en/of vergeetachtige thuiswonende mensen

Menu